Komijnhof 3 - Hoogvliet

Begin 2020 zullen wij starten met de transformatie van een voormalige tweelaagse kantoorruimte aan het Komijnhof 1 en 3 in Hoogvliet. Wij zullen deze ruimte transformeren naar twee zeer ruime appartementen van 138m2. Deze appartementen beschikken over veel hoogte, waardoor ze nog ruimer ogen. Onder andere de betonnen plafonds, de staal-/glaspuien, de keuze voor keuken en badkamer en verdere afwerking zullen zorgen voor een industriële look met een loftachtige uitstraling.

Op loopafstand bevindt zich het winkelcentrum van Hoogvliet met een gevarieerd aanbod aan winkels. In de nabije omgeving is ook natuur te vinden in onder andere het Ruigeplaatbos langs de Oude Maas.


138 m²


638m³


11m²


1x


2x


2x/3x

Unieke woonkans!

Maelion is specialist in het transformeren van oude en bijzondere panden naar woningen. Wij bieden je als koper de unieke mogelijkheid om actief deel te nemen in het proces van de ontwikkeling van de woning. Daarmee ontstaat niet alleen een complete woonstart, maar JOUW complete woonstart.

Ook bieden wij woningen aan die al compleet gerenoveerd zijn. De woningen zijn volledig aangepast aan de moderne eisen van deze tijd en voorzien van een hoog afwerkingsniveau. Alle luxe die je zoekt in een woning is aanwezig. Neem snel een kijkje bij de te koop staande woningen op deze website!

Kenmerken

Adres: Komijnhof 3
Postcode: 3193 JJ
Plaats: Hoogvliet
Prijs: Nog niet bekend
Aantal slaapkamers: 2 of 3
Status: Transformatie begin 2020
Mogelijke oplevering: Nog niet van toepassing
Soort object: Appartement
Bouwjaar: Transformatie in 2020
Overige inpandige ruimte:
Gebouw gebonden buitenruimte:
Perceeloppervlak:
Eigendomssituatie Volle eigendom
Keuken: Luxe woonkeuken
Aantal woonlagen: 1
Verwarming/ warm water: Nieuwe CV installatie
Buitenruimte: Balkon van 11m2
VvE bijdrage: Nog niet bekend
Voorschot stookkosten: Nog niet bekend

Locatie

Komijnhof 3, 3193 JJ Hoogvliet

Schrijf je nu in!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe projecten en de voortgang van de lopende projecten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest