Chopinplein 291, Schiedam

In september zijn wij gestart met de transformatie van een voormalige recreatieruimte op de toplaag van het appartementencomplex gelegen aan het Chopinplein in Schiedam. Op de 13e verdieping van dit appartementencomplex zullen wij vier appartementen creëren van 90m², bestaande uit twee slaapkamers en een luxe keuken en badkamer. Vanaf de loggia heb je een mooi uitzicht richting Vlaardingen en vanuit de eetkamer kijk je uit richting Rotterdam. De appartementen zullen beschikken over bijzonder hoge plafonds van circa 3,2 meter en zullen gaan voldoen aan de hoogste isolatienormen.


90 m²


350m³


6,3m²


1x


1x


2x

Unieke woonkans!

Maelion is specialist in het transformeren van oude en bijzondere panden naar woningen. Wij bieden je als koper de unieke mogelijkheid om actief deel te nemen in het proces van de ontwikkeling van de woning. Daarmee ontstaat niet alleen een complete woonstart, maar JOUW complete woonstart.

Ook bieden wij woningen aan die al compleet gerenoveerd zijn. De woningen zijn volledig aangepast aan de moderne eisen van deze tijd en voorzien van een hoog afwerkingsniveau. Alle luxe die je zoekt in een woning is aanwezig. Neem snel een kijkje bij de te koop staande woningen op deze website!

Kenmerken

Adres: Chopinplein 291
Postcode: 3122 VM
Plaats: Schiedam
Prijs: Nog niet bekend
Aantal slaapkamers: 2
Status: In ontwikkeling
Mogelijke oplevering: In overleg
Soort object: Appartement
Bouwjaar: Transformatie in 2019
Overige inpandige ruimte:
Berging van 2m²
Gebouw gebonden buitenruimte:
Perceeloppervlak:
Eigendomssituatie Volle eigendom
Keuken: Luxe woonkeuken
Aantal woonlagen: 1
Verwarming/ warm water: Nieuwe CV installatie
Buitenruimte: Loggia van 6,3m²
VvE bijdrage: € 136,- per maand
Voorschot stookkosten: € 56,- per maand

Locatie

Chopinplein 290, 3122 VM Schiedam

Schrijf je nu in!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe projecten en de voortgang van de lopende projecten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest