Achterom 24 - Vlaardingen € 165.000,-

Sneak preview: compleet gerenoveerd en luxe wonen in hartje Vlaardingen? Binnenkort in verkoop, jouw complete woonstart!!

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de transformatie van een voormalig winkelpand naar 4 luxe appartementen en een parkeerplaats in hartje centrum Vlaardingen. De getoonde beelden geven een impressie van het eindresultaat. Naar verwachting zijn alle woningen medio augustus/september klaar voor de verkoop. Heeft een van de woningen jouw aandacht getrokken? Neem dan contact op met ons, geef jouw eerste voorkeur op en je ontvangt een exclusieve uitnodiging voor de start verkoop!

Wat kun je verwachten:

Achterom 20: benedenwoning van ca 92m2 met tuin en eerste recht van koop op een parkeerplaats. Twee ruime slaapkamers, riante en zeer luxe badkamer met ligbad. Woonkeuken in hoogglans wit met stenen werkblad, grote woonkamer met openslaande deuren naar de tuin. Diverse inbouwnissen en staal-glaspuien!

Achterom 22: benedenwoning gelegen aan de Hoogstraatzijde van ca 100 m2. Twee slaapkamers en een balkon. Aparte woonkeuken met mat-zwarte keuken voorzien van een eiland. Stijlvol afgewerkte badkamer en toilet. Vanuit de keuken en woonkamer een direct toegang tot de Hoogstraat!

Achterom 24: maisonnette van ca 60m2. Loftachtige indeling op de slaapverdieping. Luxe L- vormige mat-zwarte inbouwkeuken, hoogwaardige afwerking van sanitair.

Achterom 26: maisonnette van ca 60m2 met dakterras van 26m2. Loftachtige indeling op de slaapverdieping. Recht opgestelde witte hoogglans keuken voorzien van alle apparatuur.

Alle woningen zijn compleet gerenoveerd. Dat houdt in nieuwe vloeren, wanden en plafonds. Compleet nieuwe gas-/ water-/ electra-/ riool-/ en CV- installaties. Kunststof of aluminium kozijnen met hoog-rendementsglas.  Luxe vloerafwerkingen. Compleet nieuwe badkamers en toiletten in diverse kleurstellingen. Compleet nieuwe keukens voorzien van alle gemakken in diverse opstellingen en afwerkingen. Kortom, jouw complete woonstart.

Neem contact op, geef je voorkeur door en ontvang een exclusieve uitnodiging voor de start verkoop!


58 m²


177 m³


dakterras mogelijk


1x


2x


2x


5 m²

Unieke woonkans!

Maelion is een specialist in het transformeren van oude en bijzondere panden naar woningen. Wij bieden je als koper de unieke mogelijkheid om actief deel te nemen in het proces van de ontwikkeling van de woning. Daarmee ontstaat niet alleen een complete woonstart, maar JOUW complete woonstart.

Liever een compleet afgewerkt pand, inclusief tuinaanleg, vloer-/wandafwerking, complete keuken en badkamers? Uiteraard organiseren wij dit in overleg graag. In een persoonlijk gesprek zullen alle details en mogelijkheden doorgenomen worden en een bezoek op locatie in het bestaande pand is uiteraard mogelijk.

Kenmerken

Adres: Achterom 24
Postcode: 3131 BM
Plaats: Vlaardingen
Prijs: € 165.000,-
Aantal slaapkamers: 2
Status: In ontwikkeling
Mogelijke oplevering: 2018
Soort object: Maisonnette
Bouwjaar: 1930 transformatie in 2018
Overige inpandige ruimte
0 m²
Gebouw gebonden buitenruimte: mogelijkheid voor dakterras
Perceeloppervlak: Niet van toepassing
Eigendomssituatie Volle eigendom
Keuken: Woonkeuken
Aantal woonlagen: 2
Verwarming/ warm water: Nieuwe CV installatie
Buitenruimte: Mogelijkheid voor dakterras
VvE bijdrage: € 54,11 per maand
Voorschot stookkosten: Niet van toepassing

Plattegronden

Locatie

Achterom 24 - Vlaardingen

Prijs € 155.000

Schrijf je nu in!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe projecten en de voortgang van de lopende projecten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest