Hoeksestraat 29a - Rotterdam

Op een geweldige plek, midden in de up-comming wijk “Het Oude Noorden”, heeft Maelion een bijzonder pand gekocht. Dit voormalige opslagpand van maar liefst 260m² oppervlakte zal worden verbouwd tot een waanzinnig spectaculaire woning.

Jouw auto in de leefruimte, glazen vloeren, industriële wanden en plafonds, plafondhoogtes tot 4 meter, badend in een luxe afwerking. Dit is jouw kans!!!

Wij  zullen dit voormalige opslagpand transformeren naar een zeer exclusieve woning. Twee of drie slaapkamers en een riante badkamer in het souterrain (stahoogte 2,5 meter). Op de begane grond een eigen inpandige garage van maar liefst 25m² met ook nog eens een aparte berging! Een woonkeuken van 27m², woonkamer van 67m² en een tuin van 30m². Kortom een zeer exclusief en uniek object.


205 m²


5 m²


160 m²


25 m²


840 m³


30 m²


1x


2x


3x

Unieke woonkans!

Maelion is specialist in het transformeren van oude en bijzondere panden naar woningen. Wij bieden je als koper de unieke mogelijkheid om actief deel te nemen in het proces van de ontwikkeling van de woning. Daarmee ontstaat niet alleen een complete woonstart, maar JOUW complete woonstart.

Ook bieden wij woningen aan die al compleet gerenoveerd zijn. De woningen zijn volledig aangepast aan de moderne eisen van deze tijd en voorzien van een hoog afwerkingsniveau. Alle luxe die je zoekt in een woning is aanwezig. Neem snel een kijkje bij de te koop staande woningen op deze website!

Kenmerken

Adres: Hoeksestraat 29a
Postcode: 3036 LK
Plaats: Rotterdam
Prijs: Nog niet bekend
Aantal slaapkamers:  2 of 3
Status: In ontwikkeling
Mogelijke oplevering: In overleg
Soort object: Benedenwoning
Bouwjaar: 1914, transformatie in 2018
Overige inpandige ruimte
 5 m²
Gebouw gebonden buitenruimte:  30 m² tuin
Perceeloppervlak: 160 m²
Eigendomssituatie Volle eigendom
Keuken: Luxe woonkeuken
Aantal woonlagen: 2
Verwarming/ warm water: Nieuwe CV installatie
Buitenruimte: 30 m² achtertuin
VvE bijdrage: Niet van toepassing
Voorschot stookkosten: Niet van toepassing

Plattegronden

Locatie

Hoeksestraat 29a, Rotterdam

Schrijf je nu in!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe projecten en de voortgang van de lopende projecten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest